Fortsätt till huvudinnehåll

Gångna jular

Har inget nytt att visa just nu, så jag tänkte visa en layout jag gjorde när Grodan var liten. Den är från hennes första jul, sex år sedan alltså :)


Nu har jag ett verktyg för att kunna göra hål med och sedan sy, men denna har jag gjort med stoppnål och flerfärgat garn. Även i år ser julen så här grön ut tyvärr...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Stadsvy

Sista gångerna på utbildningen i höstas ägnade jag åt en stadsvy. Tog mig vatten över huvudet. Bilden var jättesvår. Mycket detaljer och krångliga vinklar. Valde att rita av en av mina favoritgator i Göteborg. Den är en favorit för att arkitekturen är så intressant, kanalen går precis bredvid och på andra sidan vattnet finns Trädgårdsföreningen. Meeeeeeen så krångligt att rita. Valde ändå att rita den i blyers och Inktense blocks men det var krångligt ändå. Inte klar på långa vägar och kommer nog aldrig bli det heller....