Fortsätt till huvudinnehåll

Silhouettelek

Har de senaste dagarna lekt en del med min Silhouette Cameo. Det tar lite tid och YouTube är just nu min bästa vän. Letar oxå efter gratis cutouts och har ramlat på flera roliga och inspirerande bloggar. Har efter mycket grejande lyckat så till en ram med text som jag ska använda till en layout.


Har inte fått klart layouten ännu, men ramen är på plats. Sprayade den med Glimmermist för lite effekt.
Sedan har jag gjort små tags som jag tänkt mig att sätta på alter jag gör. Tex tändsticksaskar och sådant.


En del har ju egna fina stämplar som de använder till sina alster för att märka dem, men jag tycker att detta nog blir lika bra. Är ju ingen stämplare så detta passar mig bättre. Kanske ska fixa lite till med den, men var tvungen att ha dem till ett litet projekt jag håller på med så det var lite bråttom.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!