Fortsätt till huvudinnehåll

Scrapmara

Äntligen är det dax! Idag blir det scrapmara i Tollered. Två scrappande vänner kommer och så ska Grodan vara med. Grodan är mycket uppspelt och har varit det hela veckan. Det är första gången som hon får vara med, de andra gångerna har hon varit förpassad till att hänga med pappa och lillsyrran. Rummet är förberett och klart, fotade i går kväll.


Rummet är lite omvandlat för detta tillfälle.
Grodan ha fått sina saker på platsen längst in. Vet inte ännu om det är ett klokt val. Antingen kommer hon sitta där och greja eller så kommer hon springa runt.


Och jag har flyttat om min plats så jag har alla saker bakom mig istället för framför mig som jag brukar. Det är ju trevligare om man kan titta på dem man pysslar ihop med.


Och Cameon har fått en egen plats. Får se hur mycket jag kommer att använda den. Har suttit ett par kvällar och kollat YouTube för att lära mig hur jag ska hantera programmet och jag har kommit på några knep.


Fyra utmaningar har Grodan och jag knåpat ihop för våra scrappande gäster. Vi får se vad som blir gjort. Gästerna skulle oxå ha utmaningar med sig var tanken. Ska bli spännande att se vad de har hittat på.


Vill du prova våra utmaningar? De är mer eller mindre snodda alla fyra. Skissen kommer från Svenskscrapbooking.se´s FödelsedagsCC, Bingobrickan från en scrapshopblogg och de andra två har vi hittat på.

Grodan och Linas utmaningar
1. Grodans monokromatiska sida  - ROSA!
2. Gör en egen dekoration och använd på ditt alster.
3. Skissen
4. Bingobricka – välj en rad, lodrätt eller vågrättLycka till och ha så kul, det ska vi ha!! Dela gärna med dig om du gör någon av utmaningarna. Trevlig lördag!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!