Fortsätt till huvudinnehåll

Rååååsa monokromatisk utmaning

I lördags började jag med Grodans Rosa monokromatiska utmaning. Till Grodans stora lycka. Hennes bidrag visade jag i bloggen igår tillsammans med hennes andra alster. Här är då mitt.


Mönsterpappter och det stora hjärtat är från Bella BLVD. Vimlparna har jag gjort at Scrappers Floss och ett mönsterpapper från Echo Park med vimplar på. Har klippt ut dem och fäst dem med distanskuddar. Det mindre hjärtat fick jag av Grodan, det är från Panduro. Sedan har jag stänkt ner sidan med lite Glimmer Mist och satt dit några brads i rätt nyans.

Kommentarer

  1. Superfin och härligt ROSA layout!!! Gillar den mycket med vimplarna och färgstänken!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.