Fortsätt till huvudinnehåll

Monica 50år

Tog på mig presentfixandet till arbetskamraten denna gången. Har inte gjort det förut, men Monica och jag arbetar mycket ihop så det kändes som att jag ville göra något till henne. Så jag har pysslat så klart. Ljuspaketen, tändsticksasken och bokmärket har jag redan visat. Har sedan köpt kaffe, choklad (KRAV och rättvisemärkt så klart) och en liten ljuslyckta och gjort ett kitt. Har slagit in det i en cellofanpåse jag köpt på Ica. Banden matchar sakerna i påsen. Snöret med hjärtanen i trä är köpt på Blomsterlandet.


Hon får oxå ett presentkort på en föreställning med Mannerheim och Apelgren, som vi tänker ta henne på i februari. Har försökt hålla temat med pappret. Tagen "Presentkort" har jag såklart skrivit ut och skurit ut med min Silhouette :)


Allt är lagt i en påse som jag pyntat. Snurrorna och Grattis Monica! är oxå utskurna med Silhouetten. Har chalkat kanterna på boksidan, stämplat med div stämplar och tryckt ut text med min dymo.


Hoppas detta blir uppskattat... Ätbart, hempysslat och upplevelse. Borde gå hem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.