Fortsätt till huvudinnehåll

Monica 50år

Tog på mig presentfixandet till arbetskamraten denna gången. Har inte gjort det förut, men Monica och jag arbetar mycket ihop så det kändes som att jag ville göra något till henne. Så jag har pysslat så klart. Ljuspaketen, tändsticksasken och bokmärket har jag redan visat. Har sedan köpt kaffe, choklad (KRAV och rättvisemärkt så klart) och en liten ljuslyckta och gjort ett kitt. Har slagit in det i en cellofanpåse jag köpt på Ica. Banden matchar sakerna i påsen. Snöret med hjärtanen i trä är köpt på Blomsterlandet.


Hon får oxå ett presentkort på en föreställning med Mannerheim och Apelgren, som vi tänker ta henne på i februari. Har försökt hålla temat med pappret. Tagen "Presentkort" har jag såklart skrivit ut och skurit ut med min Silhouette :)


Allt är lagt i en påse som jag pyntat. Snurrorna och Grattis Monica! är oxå utskurna med Silhouetten. Har chalkat kanterna på boksidan, stämplat med div stämplar och tryckt ut text med min dymo.


Hoppas detta blir uppskattat... Ätbart, hempysslat och upplevelse. Borde gå hem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.