Fortsätt till huvudinnehåll

Monica 50år

Tog på mig presentfixandet till arbetskamraten denna gången. Har inte gjort det förut, men Monica och jag arbetar mycket ihop så det kändes som att jag ville göra något till henne. Så jag har pysslat så klart. Ljuspaketen, tändsticksasken och bokmärket har jag redan visat. Har sedan köpt kaffe, choklad (KRAV och rättvisemärkt så klart) och en liten ljuslyckta och gjort ett kitt. Har slagit in det i en cellofanpåse jag köpt på Ica. Banden matchar sakerna i påsen. Snöret med hjärtanen i trä är köpt på Blomsterlandet.


Hon får oxå ett presentkort på en föreställning med Mannerheim och Apelgren, som vi tänker ta henne på i februari. Har försökt hålla temat med pappret. Tagen "Presentkort" har jag såklart skrivit ut och skurit ut med min Silhouette :)


Allt är lagt i en påse som jag pyntat. Snurrorna och Grattis Monica! är oxå utskurna med Silhouetten. Har chalkat kanterna på boksidan, stämplat med div stämplar och tryckt ut text med min dymo.


Hoppas detta blir uppskattat... Ätbart, hempysslat och upplevelse. Borde gå hem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!