Fortsätt till huvudinnehåll

Julpapper

Som jag har irriterat mig på att jag inte hittat några julpapper! Har varit inne i ett par fysiska butiker och i några webshops men inte hittat det jag vill har. Är ingen vintage-brud på något sätt. Älskar färg! Så i går gav jag upp och satte mig vid datorn och kollad igenom webshopparna på Svenskscrapbooking.se . När jag kom till C hittade jag plötsligt pappren jag sökte. Hos CiLi in Papers. Var hos dem i höstas men det var för tidigt att tänka julpapper då. Så in med en beställning :)

Köpte Echo Parks Reflections Christmas


Köpte en röd Stickle Christmas Red oxå, från Ranger.


Och så några juliga stickers från Simple Stories.


+ lite andra grejer... Så nu kan det bli julkort ändå kanske. Hoppas sakerna kommer i nästa vecka för jag känner att jag behöver börja med korten om jag ska ha en chans att få i väg dem innan jul.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.