Fortsätt till huvudinnehåll

Januari 2012

Åååååh, denna tid! Den bara springer iväg! Jag hinner knappt med hälften jag vill göra. Och då är det flera veckor kvar till jul! Men nu har jag bestämt att jag är frisk från min förkylning vilket gör att jag kanske får några timmar till på dygnet. Har sovit bort allt för mycket tid de senaste två veckorna.

Idag har jag fått ordning på en sida till Grodans album. En lite ledsam sida om svärmors begravning. Tänkte först ha den som första sida i det nya albumet men får göra en sida att ha före för det blir inte någon bra start.


Jag har inga bilder från kyrkan så det fick bli bilder från middagen vi hade på kvällen hemma hos oss med Martins familj.


Har skrivit lite text, lite mer än jag brukar till dessa sidor. Och så ett par hjärtan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.