Fortsätt till huvudinnehåll

Prinsesskronor beställt!

Att jag knarkar Craftgawker är väl inget nytt, har appen på min telefon och tittar på den flera ggr om dagen. Är dock mycket selektiv med vad som favoritmarkeras för det skulle bli hur mycket som helst annars. I går fick jag ett pysselryck och bestämde mig för att involvera barnen. Hade sett så fina prinsesskronor på Craftgawker som jag ville göra. Var till ICA och köpte dekortejp.


De rosa är textiltejp, de andra papperstejp. Sedan följde vi "receptet" hos Craft and Creativity. Barnen blev jättenöjda med sina kronor, jag gjorde oxå en och Grodan gjorde en till Martin.Mina fina prinsessor :)

Kommentarer

  1. Tjusigt. Tack för tipset... det ska jag nog göra tillsammans med "mina" små :O)
    Ha det bra

    SvaraRadera
  2. Vilka söta! Har tyvärr inte några att göra åt just nu men ser att vi har köpt samma washitejp ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!