Fortsätt till huvudinnehåll

I :heart: pyssel

Jag är ganska dålig på att ha hela mönsterpapper som bakgrund till mina layouter. Antagligen för att jag inte tänker på att det ju faktisk går alldeles utmärkt att göra så här oxå. Den här är jätteenkel. Pappret är så fantastiskt så jag har inte satt dit så mycket grejer. Har kaddat dit en remsa gesso under kortet. Sedan har jag stämplat ihop tre varianter av band och tejpat dit dem.


Pappret är från My Mind´s Eye - on the bright side.


Hjärtat har jag klippt ut på frihand ur ett akt Maja Design Skärgårdsliv.  Har chalkat kanterna med rött, sprayat med glimmermist i en rosa/röd nyans och sedan kladdat ner det med cracklepain. Fäste det på layouten med dubbla distanskuddar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.