Fortsätt till huvudinnehåll

ZOO

Idag har jag fått dekorerat klart första zoo-sidan. Kartan underst. En text. Tre bilder från början av besöket. Biljetten med datum och tid. Och så ZOO utklippt från samma paket kex som apan på layouten längst ner i detta inlägg. Tigern var en klistermärke som kom med kexpacketet - ett samlingsmärke för barnen.


Ytterligare en lek med appen på telefonen resulterade till denna bildserie. Vi hittade en lekplats på Zoo där vi kunde klättra och balansera. Mycket uppskattat av våra tjejer.Vi var en halvdag på zoo så det blev många upplevelser och kort från den dagen. Här har jag satt dit fyra kort och skrivit en kort beskrivning till varje kort. Apan från Zoo-kexen.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.