Fortsätt till huvudinnehåll

ZOO

Idag har jag fått dekorerat klart första zoo-sidan. Kartan underst. En text. Tre bilder från början av besöket. Biljetten med datum och tid. Och så ZOO utklippt från samma paket kex som apan på layouten längst ner i detta inlägg. Tigern var en klistermärke som kom med kexpacketet - ett samlingsmärke för barnen.


Ytterligare en lek med appen på telefonen resulterade till denna bildserie. Vi hittade en lekplats på Zoo där vi kunde klättra och balansera. Mycket uppskattat av våra tjejer.Vi var en halvdag på zoo så det blev många upplevelser och kort från den dagen. Här har jag satt dit fyra kort och skrivit en kort beskrivning till varje kort. Apan från Zoo-kexen.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!