Fortsätt till huvudinnehåll

Tavelvägg

Lyckades få klart min tavelvägg oxå, efter mycket ångest. Hittade inte det jag ville ha. Till den fantastiska orangea stora tavlan ville jag ha en lite mer speciell tavelram, men det fanns inte att hitta. Och jag har letat. Även på loppis. Eller ja, det finns. Men jag vill inte betala 350kr för en tavla för att jag vill ha ramen. Så jag fick spraymåla den ramen jag hade. Funkade det med.


Den här tavlan har jag gjort själv. Det är ett tittskåp från Ikea. Och så ett gäng rostiga spik jag hittat i jorden när jag grävt, se min andra blogg kvickrotolupit.blogspot.se
Har rengjort dem från jord och torkat dem ordentligt. Sedan limmade jag fast dem på cardstock. Får se om det håller, vet inte det...


Gott och blandat... Sländan är Ikea. De två små är två vykort. Längst ner till höger är ett svart-vitt foto av löv. En spegel till vänster. Och i mitten en text "together we make a family". Har hittat texten på nätet, men skrivit ut det och satt det i ram. Det fina fjällandskapet har Martins mormor vävt på en flamskväv.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!