Fortsätt till huvudinnehåll

Tavelvägg

Lyckades få klart min tavelvägg oxå, efter mycket ångest. Hittade inte det jag ville ha. Till den fantastiska orangea stora tavlan ville jag ha en lite mer speciell tavelram, men det fanns inte att hitta. Och jag har letat. Även på loppis. Eller ja, det finns. Men jag vill inte betala 350kr för en tavla för att jag vill ha ramen. Så jag fick spraymåla den ramen jag hade. Funkade det med.


Den här tavlan har jag gjort själv. Det är ett tittskåp från Ikea. Och så ett gäng rostiga spik jag hittat i jorden när jag grävt, se min andra blogg kvickrotolupit.blogspot.se
Har rengjort dem från jord och torkat dem ordentligt. Sedan limmade jag fast dem på cardstock. Får se om det håller, vet inte det...


Gott och blandat... Sländan är Ikea. De två små är två vykort. Längst ner till höger är ett svart-vitt foto av löv. En spegel till vänster. Och i mitten en text "together we make a family". Har hittat texten på nätet, men skrivit ut det och satt det i ram. Det fina fjällandskapet har Martins mormor vävt på en flamskväv.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.