Fortsätt till huvudinnehåll

Photo Freedom

Var i Göteborg för någon vecka sedan och var ju tvungen att titta in i CiLi in Papers nya lokaler. Vilken lokal! Hur stort som helst. Man blir smått sjuk. Var inte ute efter något speciellt och jag lyckades faktiskt gå ur affären utan att ha köpt upp halva lagret. Hittade dessa: Photo Freedom från Echo Park.


Behöver ju fixa till barnens album utan att behöva köpa nio nya, så då passar dessa perfekt. Tänker försöka scrappa ett foto från de månader jag inte fått med och ska då använda dessa sidor. Har ju tidigare köpt Memorology från American Craft, det är ju samma tänk men där köpte jag bara plastfickorna.


Så nu har jag gjort en sida med januari, februari och mars 2008 med bilder på Grodan. Har skrivit lite text och satt en stickers. Tänker att det kan variera från sida till sida. En del sidor vill man kanske berätta om en händelse, medan på andra får jag med flera månader.


Baksidan är det bara två bilder på, från mars och april 2008. Texten i mitten är från Echo Park serien jag köpte.


Så nu ska jag bara klämma ihop de andra sidorna... Insåg när jag tittade i Grodans album att det var stora hål här och var. Bra på det viset att det blir ett mer spännande album med dessa fickor mellan de "vanliga" layouterna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.