Fortsätt till huvudinnehåll

Photo Freedom

Var i Göteborg för någon vecka sedan och var ju tvungen att titta in i CiLi in Papers nya lokaler. Vilken lokal! Hur stort som helst. Man blir smått sjuk. Var inte ute efter något speciellt och jag lyckades faktiskt gå ur affären utan att ha köpt upp halva lagret. Hittade dessa: Photo Freedom från Echo Park.


Behöver ju fixa till barnens album utan att behöva köpa nio nya, så då passar dessa perfekt. Tänker försöka scrappa ett foto från de månader jag inte fått med och ska då använda dessa sidor. Har ju tidigare köpt Memorology från American Craft, det är ju samma tänk men där köpte jag bara plastfickorna.


Så nu har jag gjort en sida med januari, februari och mars 2008 med bilder på Grodan. Har skrivit lite text och satt en stickers. Tänker att det kan variera från sida till sida. En del sidor vill man kanske berätta om en händelse, medan på andra får jag med flera månader.


Baksidan är det bara två bilder på, från mars och april 2008. Texten i mitten är från Echo Park serien jag köpte.


Så nu ska jag bara klämma ihop de andra sidorna... Insåg när jag tittade i Grodans album att det var stora hål här och var. Bra på det viset att det blir ett mer spännande album med dessa fickor mellan de "vanliga" layouterna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.