Fortsätt till huvudinnehåll

Hemma igen

41 sidor och nu är jag äntligen klar! Snacka om resa, både i verkligheten och scrapbookingens värld. Har inte gjort ett så här stor album förut. Inte i ett svep och om samma ämne. Här är sista sidan. Funderar på att skriva lite mer text här och var men har inte riktigt löst hur ännu. Har små historier som vore kul att få med men som jag inte prioriterat att få med på de olika sidorna.


Så nu har jag fått städat pysselbordet och gjort det fin inför nästa projekt. Hoppas få upp någon mer hylla här i höst. Så jag kan få lite bättre överblick över bråten.


Nästa projekt blir att stoppa in Projekt Life plastfickor i flickornas album för att få lite bättre helhet där med någon bild från varje månad. Ganska stort projekt i Grodans album, hon fyllde sex år i fredags. Lite mindre i Ugglans eftersom hon bara är tre år och jag har ändå scrappat ganska mycket till henne.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!