Fortsätt till huvudinnehåll

Hemma igen

41 sidor och nu är jag äntligen klar! Snacka om resa, både i verkligheten och scrapbookingens värld. Har inte gjort ett så här stor album förut. Inte i ett svep och om samma ämne. Här är sista sidan. Funderar på att skriva lite mer text här och var men har inte riktigt löst hur ännu. Har små historier som vore kul att få med men som jag inte prioriterat att få med på de olika sidorna.


Så nu har jag fått städat pysselbordet och gjort det fin inför nästa projekt. Hoppas få upp någon mer hylla här i höst. Så jag kan få lite bättre överblick över bråten.


Nästa projekt blir att stoppa in Projekt Life plastfickor i flickornas album för att få lite bättre helhet där med någon bild från varje månad. Ganska stort projekt i Grodans album, hon fyllde sex år i fredags. Lite mindre i Ugglans eftersom hon bara är tre år och jag har ändå scrappat ganska mycket till henne.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

Legoland

Ytterligare tre LOs till Hampus. Den första är från vår resa med dem i somras.


Bakgrundpappren är Echo Parks glassar o en sida från en bok. Att göra vimplar av spillbitar tycker jag är roligt o är ganska ofta återkommande på mina LOs.


Här ovan är en LO där bakgrundspappet kommer från October Afternoon. En fjäril i papp har jag tejpat med Washi-tejp o ALU-tejp. 

Plikta är en stooor lekplats i Göteborg som vi var o lekte på en kylig aprildag. Bakgrundpappret kommer från Maja Designs skärgårdsserie. De stora bokstäverna är från Panduro. Brads från Victoria´s Design House o köpta på Ullared. Tygbandet är från BoBunny o kom med ett av Mollykitten jag köpte på rea i julas.