Fortsätt till huvudinnehåll

Framsida

Så vad det då den fjortonde och tekniken har lugnat ner sig... Martin tryckte på ett par knappar och så funkade allt igen. Så idag kan jag visa er hur framsidan på min Smash book har utvecklats. Har klämt dit ett par kort.


Ska försöka hitta ett kort på Martin och sätta dit oxå, annars känns framsidan ganska klar. Har fortfarande några sidor kvar att göra i boken, men nu fungerar ju skrivaren så det ska nog inte ta så lång tid att få den färdig. Tog dock mycket längre tid än jag planerat, mycket pga en oplanerad förkylning som placerade mig i soffan istället för vid pysselbordet. Inte så mycket att göra åt. Kommer bara leda till att jag inte kommer få gjort lika mycket med Grodans album innan hennes födelsedag som jag hade tänkt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.