Fortsätt till huvudinnehåll

Att Göra

Grodan är sex år snart. I drygt ett år har hon fått veckopeng och för att få den behöver hon göra lite saker hemma. Martin och jag har inte så bra minne så för att underlätta för oss alla har jag gjort ett schema att fylla i.


Tog ett mösterpapper och satte ett cardstock ovan på. Har gjort rutor och skrivit dagar och vad hon ska göra. Körde båda pappren genom laminatorn vilket gör att vi kan plocka av och på stjärnorna. Dekorerar sedan ovan på laminatplasten med stickers. Stjärnorna ska sättas i rutorna när uppgiften är utförd. Grodan gillar sitt schema och vi tycker det är överskådligt. Sedan om hon gjort alla uppgifterna när söndagen kommer är lite lika blodigt :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!