Fortsätt till huvudinnehåll

The BEST day

Ännu en gång har jag använt cardstocken som jag pyntade med gesso och mist i början av året. Till denna layouten använde jag ett lila cardstock. Över gesson är det sprayat med rosa Mist. Det ger den glittriga effekten på gesson och pappret.


Satt ihop några knappar med Scrappers Floss. Knapparna är i lite varierande material, någon är i trä, någon i metall och den i mitten har jag virkat själv. Har inte fått använt dem tidigare.


Och så kortet som jag nu använder för sista gången, tror jag :) Alla fyra barnen på kortet (Ugglan syns knappt på detta kortet) har nu fått sin egen layout med kortet på. Fyra ganska olika layouter.


Ni kan se de andra tre HÄR, HÄR och HÄR. Den stora tagen kommer från Crate Papers. De små "no:, yes:, och maybe:) är utklippta från ett papper från Glitz Design.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!