Fortsätt till huvudinnehåll

Sweet

Nu börjar det bli rörigt i scrapliftandet. Hittar så många fina layouter som jag så gärna vill lifta. Denna gången kopierade jag webadressen till bilden, men glömde notera vilken blogg den kom från. Layouten hittar ni HÄR. Och efter lite letande hittade jag den, det var ju hos Marit jag varit och tittat. Snurrigt blir det ibland... Speciellt om man liftar flera samma kväll. Så här blev min tolkning:


Acrylfärgen han inte ens torka innan jag fotade :) Bakgrundspappret är ett mösterpapper från My Mindes Eye denna gången. Ibland gillar jag att använda mönsterpappret direkt och inte ha någon cardstock under. Washi-tejp under kortet. Två papperslappar från Echo Park och så ett kort på mina goa barn.
Stämplar från Panduros Luftballong i form av pilarna. Den fina stjärnan i ringen är från Gummiapan.com.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.