Fortsätt till huvudinnehåll

Oplanerat men lyckat

Köpte en hunnycomb-mask för ett tag sedan. Tänkte att jag skulle använda den och la den på ett cardstock och ritade av några av de större sextanterna. Ritade sedan av de allra minsta sexkanterna oxå och fyllde två av dem med svart.


Sedan blev det inte som det var tänkt. Skulle måla in en sexkant med min nya Jenni Bowlin Dabber men klantade mig och lyckades riva sönder pappret när jag drog bort mallen. Så jag kladdade dit lite gesso.


När det hade torkat lade jag tillbaka masken igen och sprayade Mist över alltihop, nästan. För att från början varit planerat till något helt annat så blev jag ändå rätt nöjd.


Klämde sedan dit ett en liten bit mönsterpapper med hjärtan på, fem stickers och lite stickles.


Bilden på min lilla Groda är så go, älskade den tröjan. Tyvärr överlevde den inte till barn nummer två...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.