Fortsätt till huvudinnehåll

Memorology

Har hittat en ny favorit till barnens album och kanske oxå till mitt. Har tittat lite på Projekt Life och tyckt att det verkar lite roligt. Men börja med ett nytt album? Nä, det blir inte. Men så kom jag på att jag kan ju köpa några plastfickor och scrappa en variant och sätta i redan befintliga album. Så jag handlade två paket med plastfickor från American Craft (har ju deras album).


Tror att det var tolv plastfickor i varje. Några olika varianter med lite olika stora fickor. Lyckades göra en sida till Ugglan med bilder från sommaren 2012.


Tre kort tyckte jag var lagom till denna sidan. Skulle kunna klämma in mer text oxå, men kom inte på så mycket att skriva. Tanken är att försöka komma ikapp. Känner att jag hela tiden ligger ett år efter. Med de här fickorna kan jag göra en månad i taget. Finns det då något extra fint eller roligt kort kan jag ju göra en hel 12" layout av det. Kanske kan gå lite snabbare att beta av åren på detta viset.

Kommentarer

  1. Vad fint det blev å det blir säkert kul med lite variation, både att pyssla och att titta på

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!