Fortsätt till huvudinnehåll

Memorology

Har hittat en ny favorit till barnens album och kanske oxå till mitt. Har tittat lite på Projekt Life och tyckt att det verkar lite roligt. Men börja med ett nytt album? Nä, det blir inte. Men så kom jag på att jag kan ju köpa några plastfickor och scrappa en variant och sätta i redan befintliga album. Så jag handlade två paket med plastfickor från American Craft (har ju deras album).


Tror att det var tolv plastfickor i varje. Några olika varianter med lite olika stora fickor. Lyckades göra en sida till Ugglan med bilder från sommaren 2012.


Tre kort tyckte jag var lagom till denna sidan. Skulle kunna klämma in mer text oxå, men kom inte på så mycket att skriva. Tanken är att försöka komma ikapp. Känner att jag hela tiden ligger ett år efter. Med de här fickorna kan jag göra en månad i taget. Finns det då något extra fint eller roligt kort kan jag ju göra en hel 12" layout av det. Kanske kan gå lite snabbare att beta av åren på detta viset.

Kommentarer

  1. Vad fint det blev å det blir säkert kul med lite variation, både att pyssla och att titta på

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.