Fortsätt till huvudinnehåll

HAPPY are the DAYS

Hittade en fantastisk layout igen, ni kan se den HÄR. Det är från sajten Chic Tags. De har såååå mycket fint.  Började med att kladda ner ett papper med mina Inktens Blocks. Jag har både målat och skvätt med dem. Stämplade några streck med en tag-stämpel jag har. Skvätte lite med GlimmerMist oxå.Sedan var det dags för några papper och några dekorationer. Och så ett kort på Ugglan så klart. 


De tre pappren är alla tre från October Afternoon. Det randiga är baksidan på pappret med de små vita prickarna. De flesta av dekorationerna är från Echo Parks, ett av stickersarken jag har som inte är så många stickers kvar på. Några Die-cuts kom med oxå, de är från October Afternoon. Och så lite Washitejp.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.