Fortsätt till huvudinnehåll

HAPPY are the DAYS

Hittade en fantastisk layout igen, ni kan se den HÄR. Det är från sajten Chic Tags. De har såååå mycket fint.  Började med att kladda ner ett papper med mina Inktens Blocks. Jag har både målat och skvätt med dem. Stämplade några streck med en tag-stämpel jag har. Skvätte lite med GlimmerMist oxå.Sedan var det dags för några papper och några dekorationer. Och så ett kort på Ugglan så klart. 


De tre pappren är alla tre från October Afternoon. Det randiga är baksidan på pappret med de små vita prickarna. De flesta av dekorationerna är från Echo Parks, ett av stickersarken jag har som inte är så många stickers kvar på. Några Die-cuts kom med oxå, de är från October Afternoon. Och så lite Washitejp.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.