Fortsätt till huvudinnehåll

Färg Överallt

Att man får någon slags kris när man får ett småsyskon är väl förståligt. Tajmingen var ju inte den bästa bara, men är den någonsin det? Minns mest att jag blev jättearg på henne. Hela benen var fulla med färg och jag som skulle med den lilla till BVC. Panik, hysteri och total besvikelse. Som tur var kom pappan hem och räddade situationen. För oss båda tror jag.


Hittade Echo Parks All About a Boy och fullkomligt älskade de pappren. Enda negativa är att det står BOY överallt. Men det går ju att täcka över. Som på jounalingtaggen tex. Har klistrat över med "wonderful". Satte tid lite blingbling i form av rinnstones. Bokstäver fattades ju som vanligt, så en annan karta fick hjälpa till. Gick ju att fixa till med lite Stickles.

Kommentarer

 1. Jättehärlig LO. Tror jag också har den serien från ep, och den är så härlig. Och jag ska ju nångång använda den till ett album om min fina kille. Som snart är för stor, känns det som! :)

  SvaraRadera
 2. Riktigt gulligt. =)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 3. Härlig layout om ett minne som är kul att bevara. Och visst är det superjobbigt när man är mitt uppe i det, men roligt att skratta åt i efterhand. Och när din dotter blir större kommer hon säkert uppskatta att du dokumenterade detta :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.