Fortsätt till huvudinnehåll

Färg Överallt

Att man får någon slags kris när man får ett småsyskon är väl förståligt. Tajmingen var ju inte den bästa bara, men är den någonsin det? Minns mest att jag blev jättearg på henne. Hela benen var fulla med färg och jag som skulle med den lilla till BVC. Panik, hysteri och total besvikelse. Som tur var kom pappan hem och räddade situationen. För oss båda tror jag.


Hittade Echo Parks All About a Boy och fullkomligt älskade de pappren. Enda negativa är att det står BOY överallt. Men det går ju att täcka över. Som på jounalingtaggen tex. Har klistrat över med "wonderful". Satte tid lite blingbling i form av rinnstones. Bokstäver fattades ju som vanligt, så en annan karta fick hjälpa till. Gick ju att fixa till med lite Stickles.

Kommentarer

 1. Jättehärlig LO. Tror jag också har den serien från ep, och den är så härlig. Och jag ska ju nångång använda den till ett album om min fina kille. Som snart är för stor, känns det som! :)

  SvaraRadera
 2. Riktigt gulligt. =)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 3. Härlig layout om ett minne som är kul att bevara. Och visst är det superjobbigt när man är mitt uppe i det, men roligt att skratta åt i efterhand. Och när din dotter blir större kommer hon säkert uppskatta att du dokumenterade detta :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.