Fortsätt till huvudinnehåll

Ett L

Idag fyller jag 35år så varför inte visa ett L jag gjorde förra veckan. Har länge haft det på hyllan och tänkt att jag ska altra det på något sätt men jag har inte haft några bra idéer. Så det har stått där. Och samlat damm.


Det är 17 cm högt och 12 cm brett. Började med att måla hela bokstaven i två olika lila nyanser acrylfärg. Kladdade sedan ner det med Crackle Paint. Det syns lite på bilden att ytan är crackelerad.


En flammig lila bokstav :) Gillar lila.


Satte sedan dit lite metall, några blad, ganska många blommor, lite nålar, en fågel från My little bit of Whimsy, en liten tag plockad från ett klädesplagg och ett trähjärta från Maya Road.


En liten närbild av krimskramset. Ska väl ha bokstaven nere i mitt pysselrum. Tycker nog att det blev rätt bra.


Så ha en bra dag! Det ska jag ha :)

Kommentarer

  1. Grattis! Ditt L blev jättefint! kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Grattis! Och så fint det blev.

    SvaraRadera
  3. Grattis! Det är ett fint L!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!