Fortsätt till huvudinnehåll

Smash book

Jag hänger inte med... Så är det bara. Har ju gjort olika egna smash books till både det ena och det andra. Har en till trädgården, och scrappade en till sommaren 2011. Funderade ett tag på att göra en egen igen, eller köpa ett färdigt block och altra. Men så googlade jag lite och  hittade en äkta Smash Book hos ScrapBruket och bestämde mig för att köpa en. Den kostade ju bara 149kr. Så en sådan här blev det:


K&Company Eco Green SMASH Folio. Den är 7,75"x10,25". Köpte oxå ett Blank SMASH Pad och ett paket Plastic SMASH Pockets. Har plockat av plastskyddet och konstaterat att limstiftet som sitter på pennan är inte mycket att ha. I övrigt fyller det mina förväntningar mer än väl. Har påbörjat framsidan med en kort text.


Tanken är att den ska bli en resedagbok för vår sommarsemester till Martins kusin i Nürnberg. Vi ska hälsa på dem en vecka inklusive resan. Så här ska scrappas :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!