Fortsätt till huvudinnehåll

Smash book

Jag hänger inte med... Så är det bara. Har ju gjort olika egna smash books till både det ena och det andra. Har en till trädgården, och scrappade en till sommaren 2011. Funderade ett tag på att göra en egen igen, eller köpa ett färdigt block och altra. Men så googlade jag lite och  hittade en äkta Smash Book hos ScrapBruket och bestämde mig för att köpa en. Den kostade ju bara 149kr. Så en sådan här blev det:


K&Company Eco Green SMASH Folio. Den är 7,75"x10,25". Köpte oxå ett Blank SMASH Pad och ett paket Plastic SMASH Pockets. Har plockat av plastskyddet och konstaterat att limstiftet som sitter på pennan är inte mycket att ha. I övrigt fyller det mina förväntningar mer än väl. Har påbörjat framsidan med en kort text.


Tanken är att den ska bli en resedagbok för vår sommarsemester till Martins kusin i Nürnberg. Vi ska hälsa på dem en vecka inklusive resan. Så här ska scrappas :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.