Fortsätt till huvudinnehåll

Smash book

Jag hänger inte med... Så är det bara. Har ju gjort olika egna smash books till både det ena och det andra. Har en till trädgården, och scrappade en till sommaren 2011. Funderade ett tag på att göra en egen igen, eller köpa ett färdigt block och altra. Men så googlade jag lite och  hittade en äkta Smash Book hos ScrapBruket och bestämde mig för att köpa en. Den kostade ju bara 149kr. Så en sådan här blev det:


K&Company Eco Green SMASH Folio. Den är 7,75"x10,25". Köpte oxå ett Blank SMASH Pad och ett paket Plastic SMASH Pockets. Har plockat av plastskyddet och konstaterat att limstiftet som sitter på pennan är inte mycket att ha. I övrigt fyller det mina förväntningar mer än väl. Har påbörjat framsidan med en kort text.


Tanken är att den ska bli en resedagbok för vår sommarsemester till Martins kusin i Nürnberg. Vi ska hälsa på dem en vecka inklusive resan. Så här ska scrappas :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.