Fortsätt till huvudinnehåll

Smash book

Jag hänger inte med... Så är det bara. Har ju gjort olika egna smash books till både det ena och det andra. Har en till trädgården, och scrappade en till sommaren 2011. Funderade ett tag på att göra en egen igen, eller köpa ett färdigt block och altra. Men så googlade jag lite och  hittade en äkta Smash Book hos ScrapBruket och bestämde mig för att köpa en. Den kostade ju bara 149kr. Så en sådan här blev det:


K&Company Eco Green SMASH Folio. Den är 7,75"x10,25". Köpte oxå ett Blank SMASH Pad och ett paket Plastic SMASH Pockets. Har plockat av plastskyddet och konstaterat att limstiftet som sitter på pennan är inte mycket att ha. I övrigt fyller det mina förväntningar mer än väl. Har påbörjat framsidan med en kort text.


Tanken är att den ska bli en resedagbok för vår sommarsemester till Martins kusin i Nürnberg. Vi ska hälsa på dem en vecka inklusive resan. Så här ska scrappas :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!