Fortsätt till huvudinnehåll

Resplaner

Så var första sidan i min Nürnberg SMASH fylld med text och bild. Började enkelt med en lång text om tankarna kring resan. En bild på mig och barnen när vi tittar på kartan och så några pilar.


Bilden blev i svart/vit för magenta var slut i min skrivare. Lite suddig blev bilden oxå. Skrev ut den från Martins facebookmeddelande till kusinen. Men kvalitet på fotona är inte prio. Mycket viktigare med känslan. Känns skönt att vi börjat planeringen....
På andra sidan fick jag klämt in kartan. Kartan som är med på bilden. Vi ritade in resvägen på den så barnen kan få någon uppfattning om vart vi är och vart vi ska.


Helt enkelt är det nog inte för dem att fatta. De är ju inte så stora. Avstånd och tid har de inte börjat att förstå ännu. Men vi försöker förbereda dem på att det är lååååååååååååååååååååååååångt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.