Fortsätt till huvudinnehåll

Kakpåse

Blev tipsad om en tutorial på en presentpåse som jag tyckte var jättesöt. Var ju bara tvungen att göra den. Botten är ett vanligt C5-kuvert som är vikt och sedan altrat med cardstock.


Använde mig av ett papper med fjärilar på. Det är från Keiser Kraft. Hade redan från början tänkt att det vore smart att göra en påse för Lavendelbiscotti. Fjärilar gillar min lavendel så det kändes självklar att köra på fjärils- o baktema. Den diecut-fjärilen är från October Afternoon. Använde mina swirl-stämplar från RePrint på framsidan.


På baksidan använde jag samma fjärilspapper. Stämplade med mina BoBunny Sweet Tooth clearstamps med baktema. Klämde dig några stickers med ordet innehåll och skrev sedan ingredienserna för hand. Fick inte vikningen i öppningen snygg utan fick klistra dit en extra bit cardstock för att få det bra.

Så nu ska jag bara baka Lavendelbiscotti. Lavendelsocker gjorde jag i riklig mängd förra sommaren, så det är bara att plocka fram. Det kommer bli en perfekt liten gåbort-present.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.