Fortsätt till huvudinnehåll

Kakpåse

Blev tipsad om en tutorial på en presentpåse som jag tyckte var jättesöt. Var ju bara tvungen att göra den. Botten är ett vanligt C5-kuvert som är vikt och sedan altrat med cardstock.


Använde mig av ett papper med fjärilar på. Det är från Keiser Kraft. Hade redan från början tänkt att det vore smart att göra en påse för Lavendelbiscotti. Fjärilar gillar min lavendel så det kändes självklar att köra på fjärils- o baktema. Den diecut-fjärilen är från October Afternoon. Använde mina swirl-stämplar från RePrint på framsidan.


På baksidan använde jag samma fjärilspapper. Stämplade med mina BoBunny Sweet Tooth clearstamps med baktema. Klämde dig några stickers med ordet innehåll och skrev sedan ingredienserna för hand. Fick inte vikningen i öppningen snygg utan fick klistra dit en extra bit cardstock för att få det bra.

Så nu ska jag bara baka Lavendelbiscotti. Lavendelsocker gjorde jag i riklig mängd förra sommaren, så det är bara att plocka fram. Det kommer bli en perfekt liten gåbort-present.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.