Fortsätt till huvudinnehåll

Kakpåse

Blev tipsad om en tutorial på en presentpåse som jag tyckte var jättesöt. Var ju bara tvungen att göra den. Botten är ett vanligt C5-kuvert som är vikt och sedan altrat med cardstock.


Använde mig av ett papper med fjärilar på. Det är från Keiser Kraft. Hade redan från början tänkt att det vore smart att göra en påse för Lavendelbiscotti. Fjärilar gillar min lavendel så det kändes självklar att köra på fjärils- o baktema. Den diecut-fjärilen är från October Afternoon. Använde mina swirl-stämplar från RePrint på framsidan.


På baksidan använde jag samma fjärilspapper. Stämplade med mina BoBunny Sweet Tooth clearstamps med baktema. Klämde dig några stickers med ordet innehåll och skrev sedan ingredienserna för hand. Fick inte vikningen i öppningen snygg utan fick klistra dit en extra bit cardstock för att få det bra.

Så nu ska jag bara baka Lavendelbiscotti. Lavendelsocker gjorde jag i riklig mängd förra sommaren, så det är bara att plocka fram. Det kommer bli en perfekt liten gåbort-present.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!