Fortsätt till huvudinnehåll

Blöt om foten

Nu kommer våren med stormsteg och därmed oxå massor med trädgårdsarbete. Därför har jag beslutat att jag inte kommer hinna blogga varje dag fram över. Hoppas att jag inte förlorar någon på grund av det. Har ju en trädgårdsblogg oxå som troligtvis kommer gå varm ett tag. Målet är att det inte ska stå still i bloggen, som det gjort andra somrar. Ska försöka få ihop ett blogginlägg varannan dag.

Här kommer en sommarLO. Grodan älskar att plaska i vatten, vem gör inte det ?!


Bakgrundspappret är från Echo Park. Fjärilen October Afternoon. Molnen och texten kommer från Panduro Luftballong Clearstamp ark. Gillar de där molnen. Har använt dem till att stämpla "frosting" till cupcakes som jag ska använda som dekorationer. Mycket användbar stämpel.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.