Fortsätt till huvudinnehåll

vi har Flyttat

Ytterligare en lite enklare LO. Har stämplat med stämplar från Panduro Luftballong. Både molnen och textstämplen som som är under titel är från den kartan clearstamp. Hittade en gammal filtbord med hus som jag köpte för flera år sedan.


Husen är jättefina tycker jag. Har använt dem på flera LOs. Har en radda hus kvar. Får se när jag får tillfälle att använda dem igen.


Klämde dit tidningsanonsen som kom i LT om att huset bytt ägare.


Bakgrundspappret köpte jag på Panduro Outlet i Ullared för några år sedan. Vet inte varför jag köpte det, det är inte alls min stil. Tycker dock att det för sig rätt bra här. Funkar.

Kommentarer

  1. Så snyggt! =)

    Glad Påsk!!

    SvaraRadera
  2. Jättefint! Ibland köper man på sig sånt som man inte alls vet vad man ska ha det till... Jag är oxå sån, köper en hel del "ifall-att-jag-behöver" och saker som inte alls passar mig...

    Kram Kicki

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.