Fortsätt till huvudinnehåll

Scouten

Ända sedan jag var 8 år har jag varit scout. Först var jag scout i Essunga scoutkår o sedan ledare i Backa. Min man o jag träffades på ett scoutläger. I stora delar av mitt liv har scouting varit mycket viktigt. Just nu är jag inte särskilt aktiv. Vi bor för långt från vår kår o våra barn är för små för att börja i den kår som finns här där vi bor. När Grodan blir 8år blir jag kanske mer aktiv igen. 

Hittade lite gamla scoutgrejer som jag använde till layouten. Bakgrundspappret är ett papper med en massa scoutliljor på som jag sprayat med Glimmermist i blåa nyanser. "Lina" är tidkladdat med gesso o en stensil gjord av en röntgenplåt. Användes vid ett tröjtryck en gång 1996 inför en resa till ett scoutläger i Skottland. 


Ödlan är en stickers. Tyckte den var söt o scouter är ju i skogen där det finns ödlor. Ganska få röda, men ändå. 


"Essunga" o "Backa" är tygmärken vi syr på våra scoutskjortor för att visa vilken kår vi kommer från. Tycker de passade bra att ha med. Den lila "Scout" är oxå ett tygmärke. Köpt på det stora lägret i Skåne 2011, där bilden på mig i skjortan oxå är tagen.


Pilarna är från Clearstamparket från Panduro. Gillar pilar. Borde ta fram min die med pilar jag har till Cuttlebugen någon dag. Skulle nog passa bra till en layout.

Kommentarer

  1. Helt underbar!

    Scouting är härligt och en fin fritidssysselsättning som ger många vänner!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.