Fortsätt till huvudinnehåll

Påsktuppen

GLAD PÅSK kära bloggläsare!
Idag bloggar jag ett påskpyssel.

Även denna månad jag var lite ansvarig för den bloggade tutorialen hos ScrappaLoss. Hittade en sådan fin tupp hos Scrapateljén som vi bestämde oss för att tipsa om. Och min tupp ser ni här nedan.

Jag skrev ut mallen på ett A4. För att få till kroppen behövdes det då två 12" papper. Hade tänkt att jag skulle gjort min tupp i mönsterpapper men hade inte två lika, eller liknande. Så det fick bli enfärgat.
Mönsterpappret till huvud och vingar är från My Mind´s Eye. Näbben är en bit spillpapper. Kladdade lite Stickles på tuppens kamm och vingar. Har även dragit med min Chalkdyna runt alla delar. Funderar lite på att göra fler tuppar men skriva ut mallen i en mindre storlek så det räcker med ett 12" till kroppen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.