Fortsätt till huvudinnehåll

Mixed Media VÅR

Här kladdas det för fullt :) Sedan jag köpte Gesso har jag geggat ner massor med cardstock med det. Riktigt roligt. Till denna layout har jag använt en mask o geggat ut gesson med. Sedan använde jag spateln o kladdade ut lite acrylfärg som jag sprutade direkt på cardstocken. Ritade sedan i några av de vita fälten med mina InkeHar använt två stämplar från Clearstampsarket Luftballong från Panduro. Fågeln är oxå från Panduro och jag har visat i DETTA inlägg hur jag gjort den.


Kan inte säga annat än att jag är nöjd med resultatet. Är knappast likt något jag brukar göra, men det är väl lite charmen med denna hobby. Man kan spreta, kleta och blanda stilar. Testa något nytt.


Visade denna LO hos ScrappaLoss för några dagar sedan. Titta in hos ScrappaLoss för fler vårinspirerande alster :)


Kommentarer

  1. Nu längtar jag till våren =) Supersnygg Lo.

    Hoppas du har en fin dag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.