Fortsätt till huvudinnehåll

min trÄdgård

Här har jag liftat någon men VEM?? Kan inte hitta tillbaka till bloggen eller LOn. Kan se den framför mig, men det går inte att hitta den på nätet... Någon som vet? Tala gärna om det i så fall.

Jo, håller på att göra om i min trädgård. Vi har bott här i två år nu. O rabatterna på framsidan behöver grävas ur o göras om från grunden. Det är så mycket ogräs som jag inte blir av med. Så förra sommaren byggde jag en ny rabatt o flyttade alla växter dit. I år ska jag bygga om, har jag tänkt. Men vi får väl se vad som blir gjort.


Tyckte att texten passade in, jag har stora drömmar för min trädgård o jag kommer få ta vart enda spadtag för att få det dit jag vill.


Har sytt runt mönsterpappren o även sytt fast banden.


O här har vi den fina stämpel som gjorde att jag köpte stämpelsatsen på Panduro som Vibeke Spigseth designat. 

Har kladdat med lite acrylfärg oxå. Det Oranga pappret med prickarna tillhör Dots&Stripes från Echo Park. Det blåa pappret tror jag är October Afternoon.

Efter mycket letande hittade jag layouten jag inspirerades av, det var October Afternoons inspirationsblogg. Kolla HÄR!

Om ni vill läsa mer om mig o min trädgård så har jag en blogg för det oxå :)
Gå in på kvickrotolupin.blogspot.com

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!