Fortsätt till huvudinnehåll

min trÄdgård

Här har jag liftat någon men VEM?? Kan inte hitta tillbaka till bloggen eller LOn. Kan se den framför mig, men det går inte att hitta den på nätet... Någon som vet? Tala gärna om det i så fall.

Jo, håller på att göra om i min trädgård. Vi har bott här i två år nu. O rabatterna på framsidan behöver grävas ur o göras om från grunden. Det är så mycket ogräs som jag inte blir av med. Så förra sommaren byggde jag en ny rabatt o flyttade alla växter dit. I år ska jag bygga om, har jag tänkt. Men vi får väl se vad som blir gjort.


Tyckte att texten passade in, jag har stora drömmar för min trädgård o jag kommer få ta vart enda spadtag för att få det dit jag vill.


Har sytt runt mönsterpappren o även sytt fast banden.


O här har vi den fina stämpel som gjorde att jag köpte stämpelsatsen på Panduro som Vibeke Spigseth designat. 

Har kladdat med lite acrylfärg oxå. Det Oranga pappret med prickarna tillhör Dots&Stripes från Echo Park. Det blåa pappret tror jag är October Afternoon.

Efter mycket letande hittade jag layouten jag inspirerades av, det var October Afternoons inspirationsblogg. Kolla HÄR!

Om ni vill läsa mer om mig o min trädgård så har jag en blogg för det oxå :)
Gå in på kvickrotolupin.blogspot.com

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.