Fortsätt till huvudinnehåll

Kalaskort

Förhoppningsvis blir det kalas i helgen oxå. Kusinens pojk fyller ett år. Fick så fina bilder på honom när brorsans dotter fyllde år i början av mars så jag skrev ut ett av dem i svart/vitt och använde på kortet.


I bakgrunden finns ett Echo Parkpapper och stjärnorna är October Afternoon. Gjorde ett flaggspel, kunde haft det längre upp men vill gärna följa trådens naturliga böjning. Denna gången blev böjen lite väl böjd... Jaja. Å så min söta flodhäst. Älskar den. Det är en die från Provo Craft. Köpte den lite på skoj o rea för några år sedan. Det är nog den die jag använder mest. Nu kommer väl mina spellbinders användas mer.

Det vita kladdet är hans namn, ville inte visa det. Vet inte hur hans föräldrar vill outa sin son på nätet. Bilder vet jag är okej.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.