Fortsätt till huvudinnehåll

Inbjudningskort

Då har jag lyckats göra klart inbjudningskorten till Ugglans kalas. Det blev 12st denna gången. Har använt min Cuttlebug igen, sedan jag skaffade min Nellie Snellen Die har jag använd Cuttlebugen rätt mycket. Funderar lite på att skaffa någon mer. Använde mig av spillpapper av olika märken.

Eftersom det är Ugglan som fyller år har jag stansat ut en uggla o fäst på varje kort. Den kommer från Echo Park.

Kladdade ner ugglans vingar o näbb med Stickles. 


Här ser ni fler kort. Lite olika men samma tema. Bra att bli av med lite spillbitar på något vettigt. Dessutom har jag ju massor med kortbaser nu eftersom jag gör kusinernas album i 8" o alltid köper cardstock i 12".

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.