Fortsätt till huvudinnehåll

Inbjudningskort

Då har jag lyckats göra klart inbjudningskorten till Ugglans kalas. Det blev 12st denna gången. Har använt min Cuttlebug igen, sedan jag skaffade min Nellie Snellen Die har jag använd Cuttlebugen rätt mycket. Funderar lite på att skaffa någon mer. Använde mig av spillpapper av olika märken.

Eftersom det är Ugglan som fyller år har jag stansat ut en uggla o fäst på varje kort. Den kommer från Echo Park.

Kladdade ner ugglans vingar o näbb med Stickles. 


Här ser ni fler kort. Lite olika men samma tema. Bra att bli av med lite spillbitar på något vettigt. Dessutom har jag ju massor med kortbaser nu eftersom jag gör kusinernas album i 8" o alltid köper cardstock i 12".

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.