Fortsätt till huvudinnehåll

Grodans album

Fick mersmak av att altra mitt egna album så nu fick Grodans album sig en uppfräschning. Köpte ett rosa album till henne för något år sedan och kastade det andra. Om ni missat det (ingen större risk kanske) så ääääälskar Grodan rååååsa.  Det gamla albumet funkade inte tillfredställande, tycker att ringalbumen är bäst. Så det blev ett American Craft till henne oxå.


Använde mitt Spotlight-alfabet till Grodans album oxå. Pappret är från Echo Park.


Så även pappret på framsidan. Satte dit ett kort på Grodan på framsidan. Hon är snart tre år på bilden. Har stämplat med en stämpel från Magnolia. Lite band. En tag från ett klädesplagg (Little Girlstar). Ska försöka få ordning på layouterna oxå. Tanken är att det ska bli några år i detta album och att jag sedan ska fortsätta med ett nytt album.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.