Fortsätt till huvudinnehåll

Göteborgsmässan

Idag har Grodan, Hanna och jag varit på Göteborgsmässan - Stämpel och Scrappmässan i Göteborg. Gjorde några inköp, till och med några fynd.


Lite kass bild, fick inte bort blänket i stämplarna. De är fyndet. Nellie Snellen. 20% rabatt. Grodan ska dem till sina kort. Hon ville ha en Cowgirl o en tjej med en tårta.


Lite bokstäver blev det oxå. Inget större fynd. Dock fanns det Å,Ä,Ö på det blå och rosa. DET är bra!


Lite Cracklepaint, oxå på rea... Hade kanske inte köpt den färgen annars. Ville mest testa hur det funkar. Bra med liten burk och 30% rabatt.


Och så några papper. Köpte några papper som jag redan har, men älskar och använder ofta. Inte så mycket nyheter på mässan tyvärr. Ganska trångt dessutom. Butikerna hade massor av grejer med sig och ytan är så lite. Det gjorde att man inte kom fram som man ville. Det är ganska många som är intresserade av att gå på en sådan här mässa så det blir så himla trååååångt. Grodan tröttnade ganska snabbt. Hon lyckades dock köpa några papper o några dekorationer. I veckan ska vi till Gekås, tänker att hon kan hitta roliga grejer där... Inte lika dyrt för mig heller :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.