Fortsätt till huvudinnehåll

Göteborgsmässan

Idag har Grodan, Hanna och jag varit på Göteborgsmässan - Stämpel och Scrappmässan i Göteborg. Gjorde några inköp, till och med några fynd.


Lite kass bild, fick inte bort blänket i stämplarna. De är fyndet. Nellie Snellen. 20% rabatt. Grodan ska dem till sina kort. Hon ville ha en Cowgirl o en tjej med en tårta.


Lite bokstäver blev det oxå. Inget större fynd. Dock fanns det Å,Ä,Ö på det blå och rosa. DET är bra!


Lite Cracklepaint, oxå på rea... Hade kanske inte köpt den färgen annars. Ville mest testa hur det funkar. Bra med liten burk och 30% rabatt.


Och så några papper. Köpte några papper som jag redan har, men älskar och använder ofta. Inte så mycket nyheter på mässan tyvärr. Ganska trångt dessutom. Butikerna hade massor av grejer med sig och ytan är så lite. Det gjorde att man inte kom fram som man ville. Det är ganska många som är intresserade av att gå på en sådan här mässa så det blir så himla trååååångt. Grodan tröttnade ganska snabbt. Hon lyckades dock köpa några papper o några dekorationer. I veckan ska vi till Gekås, tänker att hon kan hitta roliga grejer där... Inte lika dyrt för mig heller :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.