Fortsätt till huvudinnehåll

Gekås

I torsdags var Grodan och jag på Gekås i Ullared och shoppade. Det var tabberas på det mesta här hemma så det var tvunget att åka en sväng. De har ju en liten avdelning med pysselgrejer och där var vi ju tvungna att titta runt lite. Det är har ju inget stående sortiment och det är inte alltid att jag hittar något. Denna gången hade de dock en del dekorationer från Victoria Design House som var fina. Köpte metallfjärilar, nycklar och några cirklar och hjärtan med ord på.
Det fanns oxå bokstavskitt från JB. Förstår inte riktigt det "maskulina" med de blå bokstäverna men fina  var det i alla fall.


Och så lite bling från Victoria Design. Använder silver och svart mest. Tror att jag betalade 9kr för dem. Helt okej pris...


Grodan köpte oxå en hel del grejer, bland annat en stack papper i 6". Hon var jättenöjd :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.