Fortsätt till huvudinnehåll

Gekås

I torsdags var Grodan och jag på Gekås i Ullared och shoppade. Det var tabberas på det mesta här hemma så det var tvunget att åka en sväng. De har ju en liten avdelning med pysselgrejer och där var vi ju tvungna att titta runt lite. Det är har ju inget stående sortiment och det är inte alltid att jag hittar något. Denna gången hade de dock en del dekorationer från Victoria Design House som var fina. Köpte metallfjärilar, nycklar och några cirklar och hjärtan med ord på.
Det fanns oxå bokstavskitt från JB. Förstår inte riktigt det "maskulina" med de blå bokstäverna men fina  var det i alla fall.


Och så lite bling från Victoria Design. Använder silver och svart mest. Tror att jag betalade 9kr för dem. Helt okej pris...


Grodan köpte oxå en hel del grejer, bland annat en stack papper i 6". Hon var jättenöjd :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.