Fortsätt till huvudinnehåll

Födelsedagskort

Ytterligare ett födelsedagskort. Tyvärr fick jag inget kort på denna lilla tjej när hon tittade in i kameran. Det blev ett enkelt kort.


Ett rosa papper med jordgubbar, som jag inte kan minnas märket på. Och så ett band och en flodhäst. I rååååsa så klart. Har blankat namnet här oxå. Det ser lite konstigt ut på bilden.

Det har inte funnits så mycket tid till scrapbooking det senaste. Barnen har varit sjuka och det har varit jättemycket att göra på jobbet så jag har varit så trött. Tyvärr. Älskar ju att pyssla. Hoppas det snart vänder med sjukdomarna. Att Ugglan inte går igenom ett halvår med sjukdom så som Grodan gjorde. Men vi får väl se. Kanske lika bra att hon är sjuk. Är lite orolig för mitt jobb bara. Är ju bara vikarie. Känns som om jag kan bytas ut. Har bara jobb till 18 augusti. Sedan får vi väl se vad som händer...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.