Fortsätt till huvudinnehåll

Födelsedagskort

Ytterligare ett födelsedagskort. Tyvärr fick jag inget kort på denna lilla tjej när hon tittade in i kameran. Det blev ett enkelt kort.


Ett rosa papper med jordgubbar, som jag inte kan minnas märket på. Och så ett band och en flodhäst. I rååååsa så klart. Har blankat namnet här oxå. Det ser lite konstigt ut på bilden.

Det har inte funnits så mycket tid till scrapbooking det senaste. Barnen har varit sjuka och det har varit jättemycket att göra på jobbet så jag har varit så trött. Tyvärr. Älskar ju att pyssla. Hoppas det snart vänder med sjukdomarna. Att Ugglan inte går igenom ett halvår med sjukdom så som Grodan gjorde. Men vi får väl se. Kanske lika bra att hon är sjuk. Är lite orolig för mitt jobb bara. Är ju bara vikarie. Känns som om jag kan bytas ut. Har bara jobb till 18 augusti. Sedan får vi väl se vad som händer...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!