Fortsätt till huvudinnehåll

Det här är JAG

Hittade ett kort på mig själv i gömmorna. När jag bodde hemma stod kortet i bokhyllan, de senaste åren har det legat i olika lådor och skräpat. Så varför inte scrappa det. Tror att jag kan vara något år på kortet. Borde vara så att jag går eftersom jag har skrapsår i pannan och ett litet jack i näsroten.


Pappren är Basic Grey. Tagen är från SassaFrass och snurran är från Dear Lizzy + AC. Har pimpat snurran och JAG med Stickles.
Bokstäver börjar bli ett problem hos mig. Har bara udda, knasiga, svåranvända bokstäver kvar. Har köpt ett par nya ark men vill inte börja på dem än. Funderar på om jag ska rationalisera och KASTA. Det är ju helt menlöst att ha kvar en massa som man inte kan använda, men så dyker skaraborgaren i mig upp och säger att "kasta kan vi ju inte". Får nog sluta lyssna för jag tycker inte det blir snyggt när jag klipper och grejar till bokstäverna så jag får ihop de ord jag vill.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.