Fortsätt till huvudinnehåll

Brödbak

Ytterligare en scraplift. Denna gång liftar jag Cattis. Hon har en så fantastisk blogg. Här hittar jag ofta inspiration. Cattis gör mycket färgglatt, vilket passar mig. Älskar färg! HÄR hittar ni hennse LO, som tydligen oxå är en lift av en annan scrappare.

Jag äääälskar att baka! Skulle kunna baka jämt. Bakar bröd, kakor, bullar, pajer, tårtor, det mesta helt enkelt. Har en surdeg som jag fjäskar med :) Såå, en LO om min älskade bakning blev det.
Bakgrundspappren kommer från  BoBunny´s serier  Sweet Tooth o Alora Stitches. Sweet Tooth är ju mer cupcakeinpirerad än brödbak, men gillade receptkortet o kunde dölja cupcaken som var på i ena hörnet. You´re Electric! o bakmaskinen är stämplade med Clear Stamps från BoBunny´s Sweet Tooth. Min svaghet för clear stamps vet ni ju redan om... Lite Washitejp har jag klämt dit oxå. Och så lite stickers, oxå från  BoBunny´s Sweet Tooth. Planen var att göra en receptbok med BoBunny grejerna, men det blev inte. Så nu kom de till användning till denna LOn i stället.

90 alster har jag fått ihop i år. Helt sanslöst. Tycker ändå att jag inte sitter så mycket i pysselrummet, men Martin har nog en annan åsikt :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.