Fortsätt till huvudinnehåll

Brödbak

Ytterligare en scraplift. Denna gång liftar jag Cattis. Hon har en så fantastisk blogg. Här hittar jag ofta inspiration. Cattis gör mycket färgglatt, vilket passar mig. Älskar färg! HÄR hittar ni hennse LO, som tydligen oxå är en lift av en annan scrappare.

Jag äääälskar att baka! Skulle kunna baka jämt. Bakar bröd, kakor, bullar, pajer, tårtor, det mesta helt enkelt. Har en surdeg som jag fjäskar med :) Såå, en LO om min älskade bakning blev det.
Bakgrundspappren kommer från  BoBunny´s serier  Sweet Tooth o Alora Stitches. Sweet Tooth är ju mer cupcakeinpirerad än brödbak, men gillade receptkortet o kunde dölja cupcaken som var på i ena hörnet. You´re Electric! o bakmaskinen är stämplade med Clear Stamps från BoBunny´s Sweet Tooth. Min svaghet för clear stamps vet ni ju redan om... Lite Washitejp har jag klämt dit oxå. Och så lite stickers, oxå från  BoBunny´s Sweet Tooth. Planen var att göra en receptbok med BoBunny grejerna, men det blev inte. Så nu kom de till användning till denna LOn i stället.

90 alster har jag fått ihop i år. Helt sanslöst. Tycker ändå att jag inte sitter så mycket i pysselrummet, men Martin har nog en annan åsikt :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.