Fortsätt till huvudinnehåll

Bärsjalen

Det börjar bli ont om pysseltid... Det är så mycket annat. Kakor ska bakas till kalas, i trädgården ska träden klippas och när solen skiner vill man ju bara vara ute. Har försökt att blogga en gång om dagen det senaste, men jag tror inte att det kommer hålla nu när våren kommer. Målet är att få ihop en gång vara annan dag, men vi får väl se. Än så länge har jag alster nog att blogga varje dag.

Nu när jag ser mitt alster uppladdat inser jag att jag inte fått dit någon titel. Texten på det överska pappret är ju lite av en titel men jag hade tänkt klämma dit "bärsjal". Får göra det innan jag sätter in den i albumet. 


Har använt mig av fyra olika mönsterpapper.  Har skrivit texten om  sjalen för hand. Klämde dit en virkad blomma och en metallhänge med texten "HUGS & KISSES".


Lite washitejp tejpade jag dit oxå.
Hur får ni tiden att räcka till allt ni vill göra?? Jag får inte ihop det. Mina barn MÅSTE gå först. Nu har jag ju pyssliga barn så det går ofta att kombinera. Men jag skulle verkligen vilja ha mer tid, rent generellt. Har nog hamnat i någon slags kris oxå, vet inte var jag ska göra med mitt liv. Kanske blir lättare att få ihop tiden när man mår lite bättre.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.