Fortsätt till huvudinnehåll

Bärsjalen

Det börjar bli ont om pysseltid... Det är så mycket annat. Kakor ska bakas till kalas, i trädgården ska träden klippas och när solen skiner vill man ju bara vara ute. Har försökt att blogga en gång om dagen det senaste, men jag tror inte att det kommer hålla nu när våren kommer. Målet är att få ihop en gång vara annan dag, men vi får väl se. Än så länge har jag alster nog att blogga varje dag.

Nu när jag ser mitt alster uppladdat inser jag att jag inte fått dit någon titel. Texten på det överska pappret är ju lite av en titel men jag hade tänkt klämma dit "bärsjal". Får göra det innan jag sätter in den i albumet. 


Har använt mig av fyra olika mönsterpapper.  Har skrivit texten om  sjalen för hand. Klämde dit en virkad blomma och en metallhänge med texten "HUGS & KISSES".


Lite washitejp tejpade jag dit oxå.
Hur får ni tiden att räcka till allt ni vill göra?? Jag får inte ihop det. Mina barn MÅSTE gå först. Nu har jag ju pyssliga barn så det går ofta att kombinera. Men jag skulle verkligen vilja ha mer tid, rent generellt. Har nog hamnat i någon slags kris oxå, vet inte var jag ska göra med mitt liv. Kanske blir lättare att få ihop tiden när man mår lite bättre.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.