Fortsätt till huvudinnehåll

Art Attack

Gissa om min Groda var lycklig förra måndagen. Hennes förskolelärare hade varit med i en tävling på Disney Junior och vunnit en pysseldag med Leon på ART Attack till avdelningen. Och i måndags kom Leon och pysslade med Sågen, vilket är Grodans avdelning. Hon kom lycklig hem med sitt pyssel, ett kort och en tavla. De hade gjort någon tuppkamm oxå men den hade hon gett till Leon. Grodans fröknar twittrar på ett låst konto som vi föräldrar har tillgång till. Tur för mig eftersom jag tror att vi kommer glömma detta om jag inte scrappar om det. Själva fotona är ju ingen bra kvalitet på direkt, de är fotade med telefon och så har jag skrivit ut dem från twitter. Men det spelar ingen roll. Det viktiga är att minnas.

Har använt BoBunnys papper Alora. Både som bakgrundspapper och bakom korten.


Har tejpat med Washitejp. Klistrade dit en massa knappar i röda färger.


Skulle vilja haft ordet "attack" i gula bokstäver, men hade inte det så det fick bli en blandning.


Var ju tvungen att klistra dit två väl använda penslar oxå. Med lite acrylfärg på.


Lite synd att det inte gjorde några komplicerade pyssel när de ändå var där. Förskoleavdelningen är hysteriskt pysslig så att låta dem göra kort känns lite tråkigt. Det gör de ju annars oxå. Men så är det. Grodan var jättenöjd och det är väl huvudsaken. Har inte sagt till henne vad jag tycker. Det spelar ju ingen roll i sammanhanget.

Kommentarer

  1. men så roligt för barnen att han kom dit. Min son älskar det programmet. Fin LO du skapat

    SvaraRadera
  2. hihi både jag o mina barn älskar det programmet :D underbar LO!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!