Fortsätt till huvudinnehåll

Art Attack

Gissa om min Groda var lycklig förra måndagen. Hennes förskolelärare hade varit med i en tävling på Disney Junior och vunnit en pysseldag med Leon på ART Attack till avdelningen. Och i måndags kom Leon och pysslade med Sågen, vilket är Grodans avdelning. Hon kom lycklig hem med sitt pyssel, ett kort och en tavla. De hade gjort någon tuppkamm oxå men den hade hon gett till Leon. Grodans fröknar twittrar på ett låst konto som vi föräldrar har tillgång till. Tur för mig eftersom jag tror att vi kommer glömma detta om jag inte scrappar om det. Själva fotona är ju ingen bra kvalitet på direkt, de är fotade med telefon och så har jag skrivit ut dem från twitter. Men det spelar ingen roll. Det viktiga är att minnas.

Har använt BoBunnys papper Alora. Både som bakgrundspapper och bakom korten.


Har tejpat med Washitejp. Klistrade dit en massa knappar i röda färger.


Skulle vilja haft ordet "attack" i gula bokstäver, men hade inte det så det fick bli en blandning.


Var ju tvungen att klistra dit två väl använda penslar oxå. Med lite acrylfärg på.


Lite synd att det inte gjorde några komplicerade pyssel när de ändå var där. Förskoleavdelningen är hysteriskt pysslig så att låta dem göra kort känns lite tråkigt. Det gör de ju annars oxå. Men så är det. Grodan var jättenöjd och det är väl huvudsaken. Har inte sagt till henne vad jag tycker. Det spelar ju ingen roll i sammanhanget.

Kommentarer

  1. men så roligt för barnen att han kom dit. Min son älskar det programmet. Fin LO du skapat

    SvaraRadera
  2. hihi både jag o mina barn älskar det programmet :D underbar LO!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!