Fortsätt till huvudinnehåll

Winter

Här kommer den andra LOn från ScrappaLoss februaritema vinteraktivieter. Gillade temat o fick så fina bilder på mina tjejer när vi var ute o lekte så jag gjorde en LO till dem var. Grodan gillar snö, förra veckan var hon med sin pappa på scoutläger hela veckan. Där är de ute varje dag o går på spår. Grodan åkte nog mest snowracer :)


Till denna LOn använde jag oxå spillpapper i mängder. Dessutom plockade jag fram allt med vintertema jag kunde hitta i mina samlingar.


Här hittade jag en tag från Jillibean soup, en ram till diabilder i lite pärlemortema, lite washitejp o ett par knappnålar oxå i pärlemor. Lite bling fick oxå plats.


Hittade oxå en snöflinga i plast som jag kladdade lite Stickles på. Det har jag oxå kladdat på snöflingebradsen. Här satte jag oxå lite washitejp.
Gillar att få lite utmaningar. Att tillhöra designteamet hos ScrappaLoss är verkligen utmanande o roligt.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.