Fortsätt till huvudinnehåll

Sand överallt sand

Klet o kladd.... Det är mitt nya mellannamn. Inspirerad av CJS2013 har jag börjat kladda med både mist o acryl. Har oxå smitit in på en webbshop o köpt gesso o ett par masker så snart kommer det säkert alster med det mediet oxå. På denna har jag sprayat med rosa o lila mist på cardstocken. Fransade o chalkade kanten på tre mösterpappersbitar.


Klistrade fast en bit vitt papper på en chipboard fårgel från Maya Road. Mistade den med en blå mist o lät den torka. Kladdade sedan dit vingar o näbb med stickles. Älskar de små fåglarna, men har inte fått använt dem. Måste bli bättre på att använda det jag har.

45 alster har jag gjort än så länge i år. Är mycket nöjd.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.