Fortsätt till huvudinnehåll

Grodan o Ugglan producerar


Mina älskade så skruttar. För tredje veckan sitter vi hemma med den ena av tjejerna sjuk. De har alternerat. Först var det Grodan, sedan Ugglan o nu Grodan igen. Tröttsamt. Känner mig inlåst. Så i går fick vi ett ryck o pysslade lite tillsammans. Eller de pysslade o jag stöttade upp. Det är inte så stor mening att försöka göra något själv när man pysslar med en femåring o en snart treåring.
Stämplade upp en hel massa motiv åt dem. Sedan färglade de dem med Grodans tuschpennor o gjorde kort som de planerar att skicka till alla möjliga vänner o släktingar.
Detta är Grodans kort.


Tjejen är S.W.A.L.K´s Blooming Wonderful. Kronan på det rosa kortet är från Magnolia. Cupcaken är från BoBunny.


Kronan på det silvriga kortet är från en träff jag var på 2008, var med i en goodiebag. Cupcakes o bakmaskinen är från ett fantastiskt BoBunny kit. Är ju liiiite svag för clearstamps... Ugglan är från Vilda Stamps o jag fick den i en WGA från Sandra. Hur söt som helst. Molnet är från Panduro o ett kit clearstamps gjorda av Vibeke Spigseth.Från det kittet kommer oxå den här luftballongen. Som den vana pysslare Grodan är har hon oxå glittrat med sina glitterlim, både på ballongen o på bakgrundspappret. Riktigt läckert tycker jag.


Koppen o Sockerburken är från samma BoBunny kit som bakmaskinen o cupcakes. O kronan är oxå från Magnolia. Textstämplarna kan jag inte minnas vart jag köpt.
Så nu ska de bara skrivas o postas o glädja någon under veckan :)

Ugglan fick ihop fem kort. Jag hjälpte henne att stämpla, klippa o limma. Hon har dock färglagt motiven själv.Biet kommer oxå från den där pysselträffen jag var på 2008. Tror det var Stämpelboden som låg i Alingsås som höll i den. Därav de många stämplarna i goodiebagen. O så ballongen o molnet från Panduro. Tjejen från S.W.A.L.K. Och kopp, socker o kaka från BoBunny.


Och den här svamptrollet eller vad det är kommer oxå från träffen 2008. Har använt den väldigt lite, men barnen gillade den så jag är glad att jag sparade den.
Detta var första gången som Ugglan var med o pysslade. Tycker att hon gjorde bra ifrån sig. Hon är ju inte tre år än, inte förrän i slutet av april. Hon har redan bestämt vilka som ska få de olika korten. Så jag ska bara  hjälpa henne skriva dem o skicka dem.

Kommentarer

  1. Tur att man kan pyssla i såna sjuktider vi har nu! Och såna fina kort dina barn skapat! Roligt att se! Och visst är det kul att vissa stämpelmotiv som totalt fallit i glömska faller barnen i smaken istället :-) Jag har själv en liten 4-åring som inte säger "jag ska rita en teckning" utan "jag ska rita ett kort" när hon gör nåt, även om hon ritar allt själv. Lite scrapskadad av mamma kanske ;-D Önskar dig en bra dag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!