Fortsätt till huvudinnehåll

Grodan o Ugglan producerar


Mina älskade så skruttar. För tredje veckan sitter vi hemma med den ena av tjejerna sjuk. De har alternerat. Först var det Grodan, sedan Ugglan o nu Grodan igen. Tröttsamt. Känner mig inlåst. Så i går fick vi ett ryck o pysslade lite tillsammans. Eller de pysslade o jag stöttade upp. Det är inte så stor mening att försöka göra något själv när man pysslar med en femåring o en snart treåring.
Stämplade upp en hel massa motiv åt dem. Sedan färglade de dem med Grodans tuschpennor o gjorde kort som de planerar att skicka till alla möjliga vänner o släktingar.
Detta är Grodans kort.


Tjejen är S.W.A.L.K´s Blooming Wonderful. Kronan på det rosa kortet är från Magnolia. Cupcaken är från BoBunny.


Kronan på det silvriga kortet är från en träff jag var på 2008, var med i en goodiebag. Cupcakes o bakmaskinen är från ett fantastiskt BoBunny kit. Är ju liiiite svag för clearstamps... Ugglan är från Vilda Stamps o jag fick den i en WGA från Sandra. Hur söt som helst. Molnet är från Panduro o ett kit clearstamps gjorda av Vibeke Spigseth.Från det kittet kommer oxå den här luftballongen. Som den vana pysslare Grodan är har hon oxå glittrat med sina glitterlim, både på ballongen o på bakgrundspappret. Riktigt läckert tycker jag.


Koppen o Sockerburken är från samma BoBunny kit som bakmaskinen o cupcakes. O kronan är oxå från Magnolia. Textstämplarna kan jag inte minnas vart jag köpt.
Så nu ska de bara skrivas o postas o glädja någon under veckan :)

Ugglan fick ihop fem kort. Jag hjälpte henne att stämpla, klippa o limma. Hon har dock färglagt motiven själv.Biet kommer oxå från den där pysselträffen jag var på 2008. Tror det var Stämpelboden som låg i Alingsås som höll i den. Därav de många stämplarna i goodiebagen. O så ballongen o molnet från Panduro. Tjejen från S.W.A.L.K. Och kopp, socker o kaka från BoBunny.


Och den här svamptrollet eller vad det är kommer oxå från träffen 2008. Har använt den väldigt lite, men barnen gillade den så jag är glad att jag sparade den.
Detta var första gången som Ugglan var med o pysslade. Tycker att hon gjorde bra ifrån sig. Hon är ju inte tre år än, inte förrän i slutet av april. Hon har redan bestämt vilka som ska få de olika korten. Så jag ska bara  hjälpa henne skriva dem o skicka dem.

Kommentarer

  1. Tur att man kan pyssla i såna sjuktider vi har nu! Och såna fina kort dina barn skapat! Roligt att se! Och visst är det kul att vissa stämpelmotiv som totalt fallit i glömska faller barnen i smaken istället :-) Jag har själv en liten 4-åring som inte säger "jag ska rita en teckning" utan "jag ska rita ett kort" när hon gör nåt, även om hon ritar allt själv. Lite scrapskadad av mamma kanske ;-D Önskar dig en bra dag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.