Fortsätt till huvudinnehåll

Gessopremiär

Min C-platta till Cuttle bugen gick ju sönder för ett par veckor sedan. Hittade en ny hos Skaparlusten men kunde ju inte bara köpa den... I korgen landade oxå Gesso o ett par masker. En av dem har jag använt här. Lite nybörjare...Lite dåligt med idéer på vad jag skulle göra mer. Så det blev bara ett par hjärtan. Har stansat ut en blomma med min stora punch o så klippt bort tre blad. Gillar formen på hjärtanen som blir.


Masken är från The Crafters WorkShop o heter Tile Texture. Den är 12" o tanken är att kladda en del med den fram över. 

Kommentarer

  1. Ja du! DET var inte dumt för en gesso-nybörjare!! Mycket snyggt! Visst är det skoj att kleta med den där "geggan"!
    Testa också med nån stencil med större hål, då är det lättare att få tjockt och upphöjt mönster!! Jätteskoj!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.