Fortsätt till huvudinnehåll

Alla hjärtans dag

Hittade en så fantastisk tutorial på en fågelholk inne på Svensk Scrapbooking. Tuten var gjord av Jo Dumbleton o finns HÄR på hennes fantastiska blogg Stampin´n Stuff. Blev bara tvungen att göra två stycken till mina döttrar. Tänkte ge dem varsin idag på alla hjärtans dag. Ska lägga hjärtformade godis i.


Ugglan får ett lila, det är hennes favoritfärg. Huset är gjort i cardstock. Fågeln är urklippt från EP Hello Summer. Taket är EP Paradise Beach. Blomman har jag gjort av spillbitar, mist, en brad o några ljusmanchettblad. Plastarket för hålet är ett scrapark jag köpte för flera år sedan o bara har spillbitar kvar av. Kan inte minnas vart det kommer ifrån.

Grodan får ett rosa hus, för det är hennes favoritfärg. Cardstock till huset. Fågeln är från Die-cut arket till EP Hello Summer. Taket är papper från EP Sweet Day. Blomman är gjord på samma sätt som beskrivet här ovan.

Så Glad Alla Hjärtans Dag önskar jag er alla som tittar förbi min blogg!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.