Fortsätt till huvudinnehåll

Alla hjärtans dag

Hittade en så fantastisk tutorial på en fågelholk inne på Svensk Scrapbooking. Tuten var gjord av Jo Dumbleton o finns HÄR på hennes fantastiska blogg Stampin´n Stuff. Blev bara tvungen att göra två stycken till mina döttrar. Tänkte ge dem varsin idag på alla hjärtans dag. Ska lägga hjärtformade godis i.


Ugglan får ett lila, det är hennes favoritfärg. Huset är gjort i cardstock. Fågeln är urklippt från EP Hello Summer. Taket är EP Paradise Beach. Blomman har jag gjort av spillbitar, mist, en brad o några ljusmanchettblad. Plastarket för hålet är ett scrapark jag köpte för flera år sedan o bara har spillbitar kvar av. Kan inte minnas vart det kommer ifrån.

Grodan får ett rosa hus, för det är hennes favoritfärg. Cardstock till huset. Fågeln är från Die-cut arket till EP Hello Summer. Taket är papper från EP Sweet Day. Blomman är gjord på samma sätt som beskrivet här ovan.

Så Glad Alla Hjärtans Dag önskar jag er alla som tittar förbi min blogg!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!