Fortsätt till huvudinnehåll

UPP

Den här LOn är jag nöjd med. Kladdade runt med acrylfärg på några cardstock o ett av dem använde jag till denna LO.


Som bakgrundspapper är det ett blad ur en bok. En diabildshållare har fått bli ram till en lapp från en inköpt jacka. Washi-tejp i flera varianter pryder kanten uppe o nere. De stora bokstäverna börjar bli svåra att skriva något med nu, har inte så många konsonanter kvar... Men UPP fick jag ihop. Nöjd, helt enkelt :)

Vad gäller 100-utmaningen gjorde jag mitt 17 alster idag. Grodan insisterade på att vi skulle gå ner o pyssla medan Ugglan o Martin var o simmade. Inte tackar man nej till det :) Lyckades få klart en LO o påbörjat en. Får se när jag orkar få klart den, har åkt på en galen förkylning o är helt slut efter lite ansträngning. Så en timmas pyssel var vad jag orkade. Hoppas bli frisk snarast, har ju sååå mycket idéer....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.