Fortsätt till huvudinnehåll

UPP

Den här LOn är jag nöjd med. Kladdade runt med acrylfärg på några cardstock o ett av dem använde jag till denna LO.


Som bakgrundspapper är det ett blad ur en bok. En diabildshållare har fått bli ram till en lapp från en inköpt jacka. Washi-tejp i flera varianter pryder kanten uppe o nere. De stora bokstäverna börjar bli svåra att skriva något med nu, har inte så många konsonanter kvar... Men UPP fick jag ihop. Nöjd, helt enkelt :)

Vad gäller 100-utmaningen gjorde jag mitt 17 alster idag. Grodan insisterade på att vi skulle gå ner o pyssla medan Ugglan o Martin var o simmade. Inte tackar man nej till det :) Lyckades få klart en LO o påbörjat en. Får se när jag orkar få klart den, har åkt på en galen förkylning o är helt slut efter lite ansträngning. Så en timmas pyssel var vad jag orkade. Hoppas bli frisk snarast, har ju sååå mycket idéer....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!