Fortsätt till huvudinnehåll

Underbara

Då var det dags att scrappa LOs om andra kusinen, Hampus lillasyster Ebba.


Här har jag stänkt med Tattered Angels Glimmer Mist på cardstock. Färgen heter Starfish. Har blivit inspirerad av Nathalie Kalbach o hennes Creativ JumpStart. Hon kladdar o målar o färgar på sina alster. Med alla möjliga färger o medier. Nu har jag ju inte så mycket mixt media, bara acrylfärg (4stycken) o en glimmermist. Men man tar vad man har o gör det man kan. Tycker det blev ganska bra.
Det blev ytterligare ett flaggspel av EP-pappret. Gillar det, så enkelt men ändå så fint.

Jaha, det blev inte som jag tänkt idag. Grodan har haft feber i natt, o har det fortfarande. Har därför inte sovit så bra i natt. Hon är pappas flicka annars, men när hon är sjuk är det bara mamma som gäller. Hon sov i vår säng i natt o hon gnisslar tänder vilket gjorde att jag inte kunde sova. Klarar inte av det ljudet. Så idag blir det en såsdag framför tvn istället för utbildning o osteopat....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.