Fortsätt till huvudinnehåll

Underbara

Då var det dags att scrappa LOs om andra kusinen, Hampus lillasyster Ebba.


Här har jag stänkt med Tattered Angels Glimmer Mist på cardstock. Färgen heter Starfish. Har blivit inspirerad av Nathalie Kalbach o hennes Creativ JumpStart. Hon kladdar o målar o färgar på sina alster. Med alla möjliga färger o medier. Nu har jag ju inte så mycket mixt media, bara acrylfärg (4stycken) o en glimmermist. Men man tar vad man har o gör det man kan. Tycker det blev ganska bra.
Det blev ytterligare ett flaggspel av EP-pappret. Gillar det, så enkelt men ändå så fint.

Jaha, det blev inte som jag tänkt idag. Grodan har haft feber i natt, o har det fortfarande. Har därför inte sovit så bra i natt. Hon är pappas flicka annars, men när hon är sjuk är det bara mamma som gäller. Hon sov i vår säng i natt o hon gnisslar tänder vilket gjorde att jag inte kunde sova. Klarar inte av det ljudet. Så idag blir det en såsdag framför tvn istället för utbildning o osteopat....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!