Fortsätt till huvudinnehåll

Pysselfunderingar

Nytt år o nya projekt. Vårens uppdrag är att försöka få gjort LOs till kusinernas album. Mina barns kusiner alltså. Har börjat med 8-åringens.  Får ta de andra tre i tur o ordning. Behöver bara hitta lite inspiration. Har ju några säkra bloggar där jag alltid hittar fina alster att lifta. Tiden är dock inte på min sida. Vet inte vart den tar vägen.
Funderade ett tag på att göra en 100-utmaning igen. Alltså göra 100 alster innan jag får handla material igen. Inser dock att jag faktiskt bara vill göra LOs o jag har inte cardstock till 100 alster. Kanske ska exkludera inköp av cardstock o ändå köra en utmaning. Har inte handlat något sedan 2013 började så det kanske kan vara en bra start. Behöver en utmaning för att komma igång.
.
.
.
.
.
.
.
Sååååå... Jag kör! Jag får köpa cardstock, sedan ska här skapas 100 alster innan jag får handla igen. Då var det bestämt. Nu ska jag hitta en webshop som säljer carstock i olika färger i hög. :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.