Fortsätt till huvudinnehåll

Pysselfunderingar

Nytt år o nya projekt. Vårens uppdrag är att försöka få gjort LOs till kusinernas album. Mina barns kusiner alltså. Har börjat med 8-åringens.  Får ta de andra tre i tur o ordning. Behöver bara hitta lite inspiration. Har ju några säkra bloggar där jag alltid hittar fina alster att lifta. Tiden är dock inte på min sida. Vet inte vart den tar vägen.
Funderade ett tag på att göra en 100-utmaning igen. Alltså göra 100 alster innan jag får handla material igen. Inser dock att jag faktiskt bara vill göra LOs o jag har inte cardstock till 100 alster. Kanske ska exkludera inköp av cardstock o ändå köra en utmaning. Har inte handlat något sedan 2013 började så det kanske kan vara en bra start. Behöver en utmaning för att komma igång.
.
.
.
.
.
.
.
Sååååå... Jag kör! Jag får köpa cardstock, sedan ska här skapas 100 alster innan jag får handla igen. Då var det bestämt. Nu ska jag hitta en webshop som säljer carstock i olika färger i hög. :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.