Fortsätt till huvudinnehåll

One Great Day

I går fick jag mina papper jag beställde så nu är 100-utmaningen i full gång. Har gjort en hel radda med LOs. Barnens äldsta kusin står i fokus för tillfället. Har gjort 12 LOs om honom denna veckan. Har fått riktigt sprutt på det hela. Börjar dock få dåligt med idéer så jag har varit o lånat lite. Tittade in hos Cattis o hittade den här fantastiska LOn som jag har liftat. Min tolkning blev ganska lik, men lite mer ihoptryckt eftersom jag skrappar i 8" till Hampus.


Blev rätt nöjd med den. Cattis har mycket fina saker, så chansen att jag hitta något mer att lifta hos henne är ganska stor. 

Kommentarer

  1. Så glad och härlig den här layouten är! Tusen tack för den gulliga kommentaren inne hos mig. Det är så klart alldeles ok att du liftar! Jag blir bara jätteglad om jag kan inspirera någon. Ha en bra helg!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!