Fortsätt till huvudinnehåll

One Great Day

I går fick jag mina papper jag beställde så nu är 100-utmaningen i full gång. Har gjort en hel radda med LOs. Barnens äldsta kusin står i fokus för tillfället. Har gjort 12 LOs om honom denna veckan. Har fått riktigt sprutt på det hela. Börjar dock få dåligt med idéer så jag har varit o lånat lite. Tittade in hos Cattis o hittade den här fantastiska LOn som jag har liftat. Min tolkning blev ganska lik, men lite mer ihoptryckt eftersom jag skrappar i 8" till Hampus.


Blev rätt nöjd med den. Cattis har mycket fina saker, så chansen att jag hitta något mer att lifta hos henne är ganska stor. 

Kommentarer

  1. Så glad och härlig den här layouten är! Tusen tack för den gulliga kommentaren inne hos mig. Det är så klart alldeles ok att du liftar! Jag blir bara jätteglad om jag kan inspirera någon. Ha en bra helg!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.